De beste kant van waterfles met opdruk

Met name voor personen met ons druk bestaan is ons luxe waterfles een item het men vaak voor zichzelf zal hebben. Zowel thuis, onderweg en onder andere op de sportschool geraken die flessen gebruikt.

BPA/weekmaker en gifvrij (Bisphenol A kan zijn ons weekmaker die kan loslaten en in de voedselketen terug mag komen) / Cradle to Cradle gecertificeerd

Een Dopper is bij het aan het medewerkers uitgereikt , ook uit dit oogpunt betreffende MVO, wat staat vanwege maatschappelijk verantwoord ondernemen!

Hoe groot mag mijn opdruk erop? Standaard geeft de drukkerij met dat het 30 x 35 mm op het bekertje kan zijn, doch wij mogen tevens rondom dit bekertje drukken, dat vormt de opdruk vele malen hoger. De prijzen van rond opdruk op het DOPPER flesje bestaan op aanvraag.

Waterflesjes drukken met de eigen merknaam. Opdruk en tekst op dit etiket kan zijn totaal naar de eigen smaak in te vullen.  Dit label is st..

 Wilt u dan ook wat speciaals en precies ons stapje verder gaan met uw promotie, kijk vervolgens weleens voor ons waterfles betreffende infuser. Welzijn kan zijn ons essentieel thema voor heel wat personen. Speel er op in! Ook niet louter betreffende ons bedrukt waterflesje, doch trek al die toewijding tot jouw toe betreffende een waterfles betreffende infuser. Op deze plaats mag vers peren met toegevoegd geraken en speelt daarmee uitstekend in op dit gewilde health thema!

Al die prijzen zijn exclusief BTW. Informeer naar verschillende opdrukmogelijkheden en opdruk in verscheidene kleurcombinaties.

Ja, je verlangen is af en toe een mailtje ontvangen betreffende trends, adviezen, nieuws of een aanbieding. U kan dit tevens een momentje afwachten en u uitschrijven voor een 1e volgende nieuwsbrief. Wij segmenten de informatie niet met derden! Stel de belangstelling, binnen 2 werkdag antwoord

Plastic drinkflessen hebben een levertijd aangaande circa 2 werkweken na ontvangst van uw goedkeuring en betaling. Spoedleveringen in overleg.

Door medicament over online sjablonen kan u dan ook, of de reclame schrijftafel, een eigen etiket website ontwerpen. Al die Merknaam, afbeeldingen en/of teksten kunnen gedrukt geraken. Indien gewenst kunnen we het ontwerp vanwege dit etiket aangaande uw flesjes drinkwater verzorgen, dit verrichten we geheel kosteloos vanwege u dan ook.

Via onze site heeft u dan ook een gelegenheid om snel en eenvoudigweg ons vrijblijvende en kosteloos offerte aan te vragen wegens bidons en waterflessen betreffende opdruk. Na het invullen van de informatie bezit u binnen slechts een paar minuten ons duidelijke en goedkope offerte wegens poly bidons en waterflessen in de mailbox!

Op een hoogte blijven betreffende acties, kortingen en meer ? Schrijf u in voor de nieuwsbrief en krijg € 10 korting op de volgende aankoop.

Waterflesjes bedrukt met uw eigen merknaam. Opdruk en tekst op dit etiket kan zijn geheel naar uw persoonlijk smaak in te vullen. Die flesjes bestaan afgevuld betreffende zuive..

Vaak zijn ze dan ook retour te ontdekken voor horeca evenementen of hotels. Waar het 330 ml montuur in het bijzonder met één vrouw uitgedeeld gaat geraken is de 750 ml fles meer passend wegens team- en / ofwel groepsuitjes. Dit formaat leent zich namelijk buitengewoon echt vanwege dit inschenken over meerdere glazen.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15

Comments on “De beste kant van waterfles met opdruk”

Leave a Reply

Gravatar